Lediga tjänster

Gryning Vård söker nya medarbetare som vill göra skillnad för de barn, ungdomar, familjer och vuxna som finns hos oss. Här ser du vilka lediga jobb som finns just nu.

Har du frågor om våra lediga tjänster, kontakta rekryterande chef för den tjänst du är intresserad av. För andra frågor gällande rekrytering, kontakta Ulla Vikberg, HR-specialist, på telefon 0702-50 97 43 eller via e-post ulla.vikberg@gryning.se

 

Solsidan i Skara söker timvikarier

Solsidan är ett akut-, utrednings- och behandlingshem i Skara. Målgruppen är barn 0-12 år, som för längre eller kortare tid bor hos oss med eller utan föräldrar. Vi erbjuder heldygnsvård på institutionen alternativt lägenhetsboende med anpassad vårdinsats för familjer. Nu söker vi dig som vill ha ett utvecklande och engagerande jobb som behandlingsassistent där du får göra skillnad!

Läs mer

Gryning söker behandlingssekreterare till Söderåsen

Söderåsen är ett behandlingshem för ungdomar, centralt beläget i moderna lokaler i Mariestad. Enheten tar emot ungdomar i åldern 14-19 år med psykosociala problem och normbrytande beteende. Behandlingsarbetet på Söderåsen har fokus på att ge våra ungdomar en trygg bas med en tydlig vardagsstruktur och trygga relationer med stabila vuxna. Vi strävar efter att bidra till förändrade, förbättrade och varaktiga livsvillkor för den unga och vi vill skapa förutsättningar för ungdomen och familjen att hitta nya verktyg för samspel. Vi söker nu en behandlingssekreterare för tillsvidareanställning, med tillträde 2019.11.01 eller efter överenskommelse.

Läs mer