Lediga tjänster

Gryning Vård söker nya medarbetare som vill göra skillnad för de barn, ungdomar, familjer och vuxna som finns hos oss. Här ser du vilka lediga jobb som finns just nu.

Har du frågor om våra lediga tjänster, kontakta rekryterande chef för den tjänst du är intresserad av.

Grynings Trollbacken söker behandlingssekreterare

Vill du arbeta i ett samhällsnyttigt vårdbolag med engagemang och kvalitet i fokus? Trollbacken i Kungälv erbjuder insatser för ensamplacerade barn samt familjer i heldygnsvård eller lägenhetsboende. På Älvan tar vi akut emot ensamplacerade barn mellan 1 och 12 år och på Alven tar vi emot familjer med barn 0-12 år för utredning eller behandling. Vid syskonplaceringar kan äldre syskon tas emot på båda avdelningarna. Vi har stora möjligheter till flexibla lösningar både inom Trollbackens egen verksamhet och i samverkan med Grynings övriga enheter.

Läs mer

Grynings Sunnerö söker semestervikarier och timvikarier

HVB-verksamheten Sunnerö öppnades upp i Alingsås november 2022. Verksamheten har sex platser för flickor och pojkar 8 till och med 11 år och vänder sig till ensamplacerade barn som har behov av omsorg, behandling och kompletterande utredningar. Vi har verksamhet dygnet runt och nu söker vi timvikarier och sommarvikarier.

Läs mer

Grynings Sunnerö söker behandlingspedagog

HVB-verksamheten Sunnerö öppnades upp i Alingsås november 2022. Verksamheten har sex platser för flickor och pojkar 8 till och med 11 år och vänder sig till ensamplacerade barn som har behov av omsorg, behandling och kompletterande utredningar. Vi har verksamhet dygnet runt och nu söker vi en behandlingspedagog.

Läs mer