Lediga tjänster

Gryning Vård söker nya medarbetare som vill göra skillnad för de barn, ungdomar, familjer och vuxna som finns hos oss. Här ser du vilka lediga jobb som finns just nu.

Har du frågor om våra lediga tjänster, kontakta rekryterande chef för den tjänst du är intresserad av.

Gryning söker behandlingssekreterare till Familjecentrum Fyrbodal

Familjecentrum Fyrbodal i Vänersborg tar emot familjer med barn och ensamplacerade barn i åldern 0-12 år samt blivande mammor. Vår verksamhet är uppdelad i två delar; institution och öppenvård. Vår profil är utredningar av barnens behov och föräldrarnas förmåga samt förstärkning av samspelet mellan barn och föräldrar. Målet är att ge föräldrar ett alternativ till det relationsmönster som de har prövat hittills och att ge barnen omvårdnad, struktur och trygghet som är basal för deras framtida utveckling. Vi söker nu två behandlingssekreterare. Tjänsterna är tillsvidareanställningar på heltid med schemalagd arbetstid.

Läs mer

Solsidan söker behandlingssekreterare

Solsidan är ett akut-, utrednings- och behandlingshem i Skara. Målgruppen är barn i åldrarna 0-12 år, som för en kortare eller längre tid bor hos oss med eller utan föräldrar. Vi erbjuder heldygnsvård på institutionen alternativt lägenhetsboende med anpassad vårdinsats för familjer.

Läs mer

Vill du vara med och starta en ny enhet för barn?

Gryning kommer hösten 2022 starta ett nytt HVB i Alingsås. Vi söker nu dig som vill vara en del av denna nystart. Sunnerö kommer att ha 6 platser för flickor och pojkar 8-11 år. Verksamheten vänder sig till ensamplacerade barn som har behov av omsorg, behandling och kompletterande utredningar. Vi kommer ha verksamhet dygnet runt. Beroende på din bakgrund och erfarenhet kan tjänst som, behandlingssekreterare, behandlingspedagog eller behandlingsassistent natt vara aktuellt. Arbetstiden kommer att vara schemalagd.

Läs mer