Lediga tjänster

Gryning Vård söker nya medarbetare som vill göra skillnad för de barn, ungdomar, familjer och vuxna som finns hos oss. Här ser du vilka lediga jobb som finns just nu.

Har du frågor om våra lediga tjänster, kontakta rekryterande chef för den tjänst du är intresserad av. För andra frågor gällande rekrytering, kontakta Ulla Vikberg, HR-specialist, på telefon 0702-50 97 43 eller via e-post ulla.vikberg@gryning.se

 

Vi söker timvikarier till Svea-Ramnås i Borås

Ramnås är ett utrednings och behandlingshem för ungdomar i åldern 15-19 år beläget i Borås. I anslutning till Ramnås finns behandlingshemmet Svea.
Svea är ett HVB för ungdomar i åldern 14-18 år med normbrytande beteenden som narkotikamissbruk, kriminalitet, allvarligt skolk och utagerande. Vi genomför utredningsuppdrag, behandlingsuppdrag och kortidsplaceringar.
Vi söker nu timvikarier till Ramnås och Svea.

Läs mer

Bergiusgården i Ljungskile söker nattassistent

Bergiusgården tar emot pojkar och flickor 16-20 år med missbruksproblematik avseende alkohol och droger. Vi erbjuder heldygnsomsorg och kvalificerad behandling och/eller utredning. Ungdomarna placeras enligt SOL eller LVU .Vår huvuduppgift är att tillsammans med ungdomen och hens nätverk möjliggöra ett förändringsarbete i en trygg och stabil miljö och vi strävar efter att bidra till förändrade, förbättrade och varaktiga livsvillkor för den unge.
Nu söker vi en nattassistent för en tillsvidareanställning, deltidstjänst med sovande jour.

Läs mer