Lediga tjänster

Gryning Vård söker nya medarbetare som vill göra skillnad för de barn, ungdomar, familjer och vuxna som finns hos oss. Här ser du vilka lediga jobb som finns just nu.

Har du frågor om våra lediga tjänster, kontakta rekryterande chef för den tjänst du är intresserad av.

Gryning söker sommarvikarie som behandlingsassistent natt till Söderåsen

Söderåsen är ett behandlingshem för ungdomar centralt i Mariestad. Lokalerna är nyrenoverade och anpassade efter verksamhetens behov och enheten tar emot ungdomar i åldern 12-16 år med psykosociala problem och normbrytande beteende. Arbetet på Söderåsen har fokus på att ge ungdomarna en trygg bas med en tydlig vardagsstruktur och trygga relationer med stabila vuxna.

Vi söker nu en behandlingsassistent för arbete vaken natt under sommaren. Schemat är från onsdag till onsdag. Du arbetar en vecka och är ledig en vecka. 

Läs mer

Gryning söker semestervikarier till Enheten mot hedersrelaterat våld

Enheten för insatser mot hedersrelaterat våld och förtryck erbjuder att, på uppdrag av socialtjänsten, utreda och bedöma skyddsbehov samt erbjuda skydd och omsorg till personer som utsätts eller riskerar att utsättas för hedersrelaterat våld och förtryck.  Vi erbjuder individanpassat stöd i att integrera ett inre och yttre skydd som skapar förutsättningar för självständighet och ett liv fritt från våld och förtryck. Inom verksamheten ryms olika former av skyddade boenden.

Läs mer