Lediga tjänster

Gryning Vård söker nya medarbetare som vill göra skillnad för de barn, ungdomar, familjer och vuxna som finns hos oss. Här ser du vilka lediga jobb som finns just nu.

Har du frågor om våra lediga tjänster, kontakta rekryterande chef för den tjänst du är intresserad av. För andra frågor gällande rekrytering, kontakta Ulla Vikberg, HR-specialist, på telefon 0702-50 97 43 eller via e-post ulla.vikberg@gryning.se

 

Lärjeholm söker behandlingssekreterare

Lärjeholm är ett utrednings- och behandlingshem som tar emot vuxna narkotikamissbrukare mellan 18-35 år som vill komma bort från sitt narkotikamissbruk/beroende. På Lärjeholm arbetar vi med miljöterapi, motivation, utredning och behandling.

Läs mer

Solsidan i Skara söker semestervikarier

Solsidan är ett akut-, utrednings- och behandlingshem i Skara. Målgruppen är barn 0-12 år, som för längre eller kortare tid bor hos oss med eller utan föräldrar. Vi erbjuder heldygnsvård på institutionen alternativt lägenhetsboende med anpassad vårdinsats för familjer. Nu söker vi dig som vill ha ett utvecklande och engagerande sommarjobb som behandlingsassistent där du får göra skillnad!

Läs mer