Ett år sedan Viveka Jonsson, Grynings Birkahemmet, tilldelades Childhoodpriset, vi sänder repriser av föreläsningar om anknytning

Imorgon torsdag är det ett år sedan Gryningsmedarbetaren sedan mer än 30 år, Viveka Jonsson, tilldelades Childhoodpriset. Vi uppmärksammar jubileet med att sända repriser av hennes uppskattade föreläsningar ”När ansvaret brister – om den viktiga anknytningen” och ”Anknytning 2.0”

Under den sena vinterkvällen i Stockholm förra året meddelade prinsessan Madeleine: ”Jag är så glad att å juryns vägar tillkännage vinnaren av Childhoodpriset 2021: Viveka Jonsson. I 30 år har du med stort engagemang, mod och hjärta stått på de allra yngsta barnens sida och gett dem en trygg start i livet. Vi är så imponerade av din livsgärning. Det är en ära att utse dig till vinnare av Childhoodpriset. Stort grattis!”

Till morgondagens repriser har 255 medarbetare från socialtjänst i nästan 100 kommuner/SDF anmält sig. Dessutom deltar ett antal familjehem och studenter, som alltid är välkomna att delta kostnadsfritt också.

Arbetsgrupper inom socialtjänst kan också få länkar att använda under gemensamma tillfällen. Respektive tillfälle finns kvar till och med torsdag 15 december.

Mer information finns här Repriser om anknytning med Viveka Jonsson, Birkahemmet