Lediga tjänster

Gryning Vård söker nya medarbetare som vill göra skillnad för de barn, ungdomar, familjer och vuxna som finns hos oss. Här ser du vilka lediga jobb som finns just nu.

Har du frågor om våra lediga tjänster, kontakta rekryterande chef för den tjänst du är intresserad av.

Gryning söker biträdande enhetschef till Sunnerö i Alingsås

HVB-verksamheten Sunnerö öppnades upp i Alingsås november 2022. Verksamheten har sex platser för flickor och pojkar 8 till och med 11 år och vänder sig till ensamplacerade barn som har behov av omsorg, behandling och kompletterande utredningar. Vi har verksamhet dygnet runt. Nuvarande biträdande enhetschef går vidare till annat uppdrag inom Gryning och vi söker nu en efterträdare, med tillträde enligt överenskommelse.

Läs mer

Gryning Hagen i Kullavik söker timvikarier och semestervikarier

Hagen behandlingshem ligger i Kullavik två mil söder om Göteborg och har två behandlingsavdelningar; Överhuset (sju platser för ungdomar 14-18 år) och Nederhuset (sex platser för barn/ungdomar 9-14 år) med verksamhet dygnet runt. Hagen Nederhuset söker nu timvikarier och sommarvikarier.

Läs mer

Gryning söker biträdande enhetschef till Söderåsen i Mariestad

Söderåsen erbjuder behandling till flickor och pojkar 12–16 år, med normbrytande beteenden som kriminalitet, droganvändning, vagabonderande, omfattande skolk, utagerande beteenden samt konfliktfylld relation till familj och nätverk, vilket gör en institutionsplacering nödvändig. Ungdomarna har ofta olika neuropsykiatriska diagnoser. Deras normbrytande beteenden uppstår i deras omgivning och sammanhang, upprätthålls och eskalerar i förhållande till varandra. Sammantaget har ungdomarna som kommer till Söderåsen en komplex individuell problembild.

Läs mer

Söker du ett engagerande sommarjobb? Du kanske är just den Grynings Ramnås behöver?

Ramnås är ett utrednings- och behandlingshem för ungdomar i åldern 15-19 år beläget i Borås. Vår målgrupp är flickor och pojkar med normbrytande beteenden som narkotikamissbruk, kriminalitet, allvarligt skolk och utagerande. Vårt mål är att på uppdrag av socialtjänsten genomföra behandlingsuppdrag och kvalificerade utredningar som ger uppdragsgivaren ny kunskap och nya idéer. Vår strävan är att bidra till förändrade, förbättrade och varaktiga livsvillkor för den unga och möjliggöra en utveckling i en trygg och stabil miljö.

Läs mer

Boda familjecentrum i Borås söker sommarvikarier

Boda familjecentrum i Borås har fyra olika inriktningar med totalt 31 platser. Avdelningen för heldygnsvård erbjuder utredning, behandlingsplaceringar av olika längd samt akuta jourplaceringar till nästkommande vardag. Vår målgrupp är barn 0-12 år och deras föräldrar. Äldre syskon kan följa med. Vid jourplacering tar vi även emot ensamma barn upp till 16 år. Vi har även öppenvårdsverksamhet, lägenhetsboende för familjer med barn 0-18 år samt ungdomsboende för flickor 16-25 år. Vi har verksamhet dygnet runt.

Läs mer