Lediga tjänster

Gryning Vård söker nya medarbetare som vill göra skillnad för de barn, ungdomar, familjer och vuxna som finns hos oss. Här ser du vilka lediga jobb som finns just nu. Du kan även skicka in en spontanansökan till oss.

Har du frågor om våra lediga tjänster, kontakta rekryterande chef för den tjänst du är intresserad av. För andra frågor gällande rekrytering, kontakta Eline Hornestedt, HR-specialist, på telefon 031-703 26 75 eller via e-post eline.hornestedt@gryning.se

Gryning söker Behandlingsassistenter för timvikariat till Tallbacken i Skövde

Gryning är ett utvecklingsinriktat bolag med samhällsengagemang. Vi har över 500 fantastiska medarbetare som varje dag gör skillnad för de barn, ungdomar, familjer och vuxna som är hos oss. Tallbackens målgrupp är flickor 12-18 år med psykosocial problematik, otrygg anknytning och traumatiska erfarenheter. Målsättningen med vårt arbete är att flickan utvecklar ökad självkänsla, förmåga till självständigt handlande och förmåga att upprätthålla relationer och integritetsgränser. Nu söker vi dig som vill vikariera vid ordinarie medarbetares kortare frånvaro under både dagtid samt kvällar och helger.

Läs mer

Gryning söker behandlingssekreterare till Tallbacken i Skövde

Gryning är ett utvecklingsinriktat bolag med samhällsengagemang. Vi har över 500 fantastiska medarbetare som varje dag gör skillnad för de barn, ungdomar, familjer och vuxna som är hos oss. Nu söker vi dig som vill arbeta som behandlingssekreterare i vår verksamhet på Tallbacken i Skövde, för ett längre vikariat. Målgrupp är flickor 12-18 år med psykosocial problematik, otrygg anknytning och traumatiska erfarenheter. Målsättningen med vårt arbete är att flickan utvecklar ökad självkänsla, förmåga till självständigt handlande och förmåga att upprätthålla relationer och integritetsgränser.

Läs mer

Vill du arbeta som behandlingssekreterare på Delsjötorp?

Delsjötorp är en öppen ungdomsinstitution med elva platser för flickor 16-21 år med psykosociala problem och i behov av förändring av sin livssituation. Vi är en personalgrupp med högskoleutbildning och gedigen erfarenhet av att arbeta med ungdomar och familjer. Vi strävar efter att erbjuda en trygg och omsorgsfull miljö genom tillitsfulla relationer. Våra uppdrag utformas i dialog med socialtjänsten, ungdomen och dess betydelsefulla vuxna; ett samarbete mot gemensamma mål. Vi söker en ny kollega i rollen som behandlingssekreterare. En fast tjänst från 1 oktober 2018.

Läs mer

Gryning söker behandlingsassistent till Söderåsen

Söderåsen är ett behandlingshem för ungdomar centralt i Mariestad som öppnade förra sommaren. Lokalerna är nyrenoverade och enheten tar emot ungdomar i åldern 14-19 år med psykosociala problem och normbrytande beteende. Arbetet på Söderåsen har fokus på att ge våra ungdomar en trygg bas med en tydlig vardagsstruktur och trygga relationer med stabila vuxna. Vi söker nu en behandlingsassistent för ett vikariat under ett års tid med möjlighet till förlängning.

Läs mer

Gryning söker behandlingssekreterare till Lillgården

Lillgårdens ungdomshem tar emot ungdomar 15-20 år vars föräldrar av olika skäl inte förmått tillgodose barnets behov av omsorg, trygghet, känslomässigt stöd och tydliga gränser. Bristerna i anknytningen kan uttrycka sig i skolproblem, bristande tillit och relationsförmåga, självdestruktivitet, ångest, depression, självskadebeteende, självmordstankar och utanförskap. Vi tar även emot ungdomar med ADHD- och/eller Aspergerdiagnos.

Läs mer

Gryning söker nya medarbetare till Lyran i Marks kommun

Grynings boende Lyran i Örby, tar emot ensamkommande flyktingbarn 14 till 18 år som befinner sig i asylprocess eller har fått uppehållstillstånd. Ungdomarna behöver ett större omvårdnadsbehov och/eller ett mindre sammanhang än det som kan erbjudas inom ramen för ordinarie boenden för ensamkommande. Det större omvårdnadsbehovet kan bland annat bero på psykosociala faktorer och psykisk ohälsa.

Läs mer