Lediga tjänster

Gryning Vård söker nya medarbetare som vill göra skillnad för de barn, ungdomar, familjer och vuxna som finns hos oss. Här ser du vilka lediga jobb som finns just nu.

Har du frågor om våra lediga tjänster, kontakta rekryterande chef för den tjänst du är intresserad av. För andra frågor gällande rekrytering, kontakta Anna West, HR-specialist, på telefon 072-020 67 31 eller via e-post anna.west@gryning.se

Familjecentrum Fyrbodal söker behandlingssekreterare

Familjecentrum Fyrbodal tar emot familjer med barn och ensamplacerade barn i åldern 0-12 år samt blivande mammor. Vår verksamhet är uppdelad i två delar; institution och öppenvård. Vår profil är utredningar av barnens behov och föräldrarnas förmåga samt förstärkning av samspelet mellan barn och föräldrar. Målet är att ge föräldrar ett alternativ till det relationsmönster som de har prövat hittills och att ge barnen omvårdnad, struktur och trygghet som är basal för deras framtida utveckling.

Läs mer

Vill du ha ett engagerande arbete med barn och familjer i Fengersfors?

Kristinedals barn- och familjeverksamhet i Fengersfors söker tillsvidareanställd och vikarierande personal: nattpersonal, personal som arbetar enligt schema dag, kväll och helg. Kristinedal tar emot behandlings- och utredningsuppdrag från Socialtjänsten enligt SoL, LVU. Uppdragen är utrednings- och behandlingsinsatser.

Läs mer