Utvecklingsorienterad medarbetare till Utvecklingsfunktionen

Grynings utvecklingsfunktion ansvarar för det övergripande arbetet med Utveckling, Kvalitet och Kommunikation. Nu söker vi en kvalitetscontroller. Vi arbetar fortlöpande för att arbetet med metoder och kvalitet ska utvecklas systematiskt. Fokus är kvalitet i vårdens innehåll genom tydliga processer, uppföljning och förbättringsarbete.

Vad innebär tjänsten?

Tjänsten är varierande och formas efter bolaget och verksamhetens behov. Först och främst är du ansvarig för de system som ligger inom funktionens ansvar samt vidare utveckling inom systemstöd. Grynings ambition är att bidra till en användarvänlighet via digitalisering där utvecklingen är i full gång. I dagsläget arbetar vi bland annat med Kvalitetshandbok, Netigate samt Carebuilder där du är kontaktperson gentemot både verksamhet och leverantör. I din roll som kvalitetscontroller ansvarar du för arbetet med att ta fram, sammanställa, analysera och presentera data för uppföljning.

Du kommer att vara behjälplig i upphandlingsprocesser när Gryning svarar på anbud vilket bland annat innebär insamling och kvalitetssäkring av underlag samt stöd till våra enhetschefer. Du rapporterar till utvecklingschefen och bidrar i arbetet med kvalitetsrapporter och uppföljningsarbete.

Utöver detta är du del av övriga arbetsuppgifter som funktionen ansvarar för, exempelvis kundkontakter, stöd till linjen samt utrednings- och utvecklingsarbete.

Vem är du?

Du har relevant akademisk examen och ett par års arbetslivserfarenhet. Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med utveckling och utredning samt av statistik, analys, utvärdering och uppföljning. Du är genuint intresserad av användarvänlighet och vad digitalisering kan bidra till i det avseendet. Det är meriterande om du har arbetat i en liknande roll och du får gärna ha tidigare erfarenhet av socialt arbete.

Du ska ha god analytisk förmåga att se sammanhang, administrativ fallenhet samt god förmåga att strukturera arbete och processer. Då behoven växlar över tid så krävs hög flexibilitet och god förmåga att arbeta självständigt i relation till uppdraget.

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta utvecklingschef Karin Silva, 073-558 28 00.

Välkommen med din ansökan via Offentliga jobb senast 2021-01-17. >>

Innan anställning görs utdrag ur misstanke- och belastningsregistret.
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.