Gryning söker Biträdande enhetschef till EHRV

Enheten för insatser mot hedersrelaterat våld och förtryck (EHRV) erbjuder, att på uppdrag av socialtjänsten, utreda och bedöma skyddsbehov samt erbjuda skydd och omsorg till personer som utsätts eller riskerar att utsättas för hedersrelaterat våld och förtryck. Enheten erbjuder individanpassat stöd i att integrera ett inre och yttre skydd som skapar förutsättningar för självständighet och ett liv fritt från våld och förtryck. Inom verksamheten ryms olika former av skyddade boenden.

Nu söker EHRV en biträdande enhetschef i Skaraborg.

Vad innebär tjänsten?

Som biträdande enhetschef är du underställd enhetschefen och har operativt och administrativt ansvar för dagliga frågor kopplat till arbetsledning samt ger medarbetarna förutsättningar att utföra sitt arbete. Du metodhandleder medarbetarna och driver olika utvecklingsarbeten. I rollen har du externa och interna kontakter och samverkar med såväl myndigheter och uppdragsgivare, som kollegor inom Gryning. Du är en del av enhetens ledningsgrupp.
Som biträdande enhetschef har du ansvar över två arbetsgrupper, en arbetsgrupp som arbetar inom HVB och en arbetsgrupp som arbetar med öppenvård.

Vem är du?

Du har akademisk examen, förmodligen som socionom, socialpedagog, beteendevetare eller annan relevant utbildning och flera års arbetslivserfarenhet inom socialtjänst och/eller institutionsvård. Vi söker en tydlig ledare som vill driva en verksamhet som ger människor möjlighet att växa med professionellt stöd. Tidigare ledarerfarenhet är meriterande.

Vi söker Dig som har god samarbetsförmåga och som är lyhörd i mötet med andra människor. För att passa för den här tjänsten krävs tydlig kommunikation och styrka att kunna inspirera till engagemang och delaktighet. Du arbetar strukturerat utifrån planer, mål och uppföljning.
Viktigt är även att du är utvecklingsinriktad och intresserad av att driva frågor för att ständigt förbättra verksamheten.

Då resor ingår i arbetet är det ett krav att du har körkort. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Vi erbjuder

  • En engagerad arbetsgrupp i en kreativ miljö
  • Ett arbete där du är med och påverkar utvecklingen av verksamheten
  • En kultur som präglas av kunskap, kvalitet och delaktighet
  • Handledning, kompetensutveckling och olika former av medarbetardialoger
  • Friskvårdsbidrag

Vi ser fram emot din ansökan!

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta Enhetschef Pernilla, via pernilla@gryning.se.

Välkommen med din ansökan via Offentliga jobb senast 2019-08-25.

Urval och intervjuer sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag.

Innan anställning görs utdrag ur misstanke- och belastningsregistret.
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.